2011/02/18

Tanquen definitivament tots els repetidors de TV3 al País Valencià.

La Generalitat Valenciana, a base de multes, a aconseguit tancar tots els repetidors i que TV3 deixe d'emetre al País Valencià. Acció cultural ha segut la institució que ha estat lluitant fins ara per que la cadena catalana pogués veure's a terra nostra, però la Conselleria de Justícia li ha impost una nova sanció de 120.000 euros i una multa mensual de 60.000 euros, un cost que ACPV no pot suportar (l'associació cívica ja deu 680.000 euros en multes)

I així és com des del Govern Valencià intenten enfonsar a aquells que demanen respecte per la identitat autòctona, que lluiten per exportar una cultura eficient i cuiden la llengua pròpia.

El més vergonyós de tot és que aquest Govern te com a televisió autonòmica una cadena que, a més d'un deute impagable i, no perquè s'han gastat diners realitzant una televisió de qualitat! es coneguda per la emissió de programes fem, informatius ridículs i coproduccions absurdes. I que ha més, a contribuït de bon grat en enfonsar l'empresa audiovisual d'aquesta comunicat.

* * *

Según fuentes de ACPV, la situación es "límite", ya que en caso de no abonar las sanciones antes del día 20 las cuentas y los bienes inmuebles de la asociación cívica pueden ser embargados. Además, corren peligro la veintena de los puestos de trabajo del Octubre Centre de Cultura Contemporánea, un contenedor cultural en pleno centro de Valencia, o la red de casales Jaume I repartidos por toda la geografía valenciana. También la supervivencia de iniciativas impulsadas desde ACPV, como la histórica revista "El Temps". "Estas multas no son solo el cierre de las emisiones de TV3 si no que puede ser el final de ACPV", lamentaron.

Font: Diari Levante

No hay comentarios:

Publicar un comentario